2011. június 21., kedd

Iskola évzáró(k)

Az elmúlt héten pénteken Jonatán fiunknak voltunk az évzáróján, aki hála az Úrnak szép eredményt ért el, mivel osztályelső lett. Hálát adtunk, hogy a sok biztatás, a segítség és az annak való engedelmesség nem volt hiábavaló. (Hisszük, hogy a jelenleg érettségizőkért mondott imáink sem lesznek hiábavalóak.) 
Vasárnap délelőtt a cigány gyülekezetben voltunk kb. 10 fiatallal a magyar gyülekezetből, akik áhítattal,  énekekkel és imádsággal szolgáltak. Jól éreztük magunkat, mert újból megtapasztaltuk az Úr jelenlétét.
Délután két kocsival Erkedre mentünk, a Zilahi Bibliaiskola évzáró ünnepségére. Ez azért is öröm nekem, mivel a 14 diák közül 6 tanuló krasznai. Igehirdetéssel Pardi Félix kémeri lp. szolgált, ami után az istentisztelet keretén belül diplomaosztásra is sor került, mivel hatan befejezték tanulmányaikat. Ezekért a testvérekért a jelenlevő lelkipásztorokkal imádkoztunk.


Az alkalom végén az erkedi testvérek vendégszeretetét élvezhettük akik finom és bőséges vacsorát készítettek a vendégeknek. Hazaindulás előtt csoportképet is készítettünk a bibliaiskola diákjai és a tanárai. Sajnos nem minden tanár és diák tudott részt venni ezen a szép és áldott alkalmon. Az Úr áldja meg őket is.


Szeretném bátorítani a Szilágyságban élő hívő testvéreimet - fiatalokat, középkorúakat és bárkit aki szükségét látja a növekedést Jézus Krisztus megismerésében és szeretne még több bibliaismeretre szert tenni, hogy a szeptemberi hónap folyamán jelentkezzen Budai Lajos zilahi lp. testvérnél a bibliaiskolába. Akiknek pedig már nem tehetik, bátorítsák különösen a fiatalokat, hogy kihasználva ezt a lehetőséget, még felkészültebben szolgálhassák azt, aki nem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem, hogy Ő szolgáljon és adja életét váltságul sokakért. Mk 10,45
Azért imádkozom, hogy mindazok akik ezt elvégezték megtalálják Istentől rendelt helyüket úgy a gyülekezetben, mint a társadalomban, hogy Jézus Krisztus hű szolgái lehessenek. 1Tim 4,6
Kérlek tegyétek ezt ti is!

Nincsenek megjegyzések: