2010. április 10., szombat

Ünnep az ünnepek után

Szerdán este 9,oo körül érkeztek meg Maci húgomék hozzánk. Jonatán fiam már nem bírta volna kivárni az unokatestvéreivel való találkozást. "Apa! Nem merült le vajon a mobiljuk...?!" - kérdezte aggódva. Na de nagy volt az öröm mikor már együtt játszhattak...

Csütörtökön a reggeli után kiruccantunk egy kicsit a Sugás erdőre. Jó friss levegő, finom borvíz a forrásból, gyönyörű tájak, stb. 



Este 6,oo órától Kézdire mentem ahol Kis Ottó négyfalusi lp. hirdette az igét a Jn. 3,14-18 alapján. Erre az estére többen átjöttek a csernátoni gyülekezetből és szolgáltak is.



Pénteken  reggeli után húgomék tovább indultak, hogy útban hazafelé meglátogassák öcséméket Székelykereszttúron. Napközben az ünnepek miatt felgyülemlett és elmaradt dolgot igyekeztem elrendezni. Családom tagjaival külön megemlékeztünk és hálát adtunk feleségemért aki ezen a napon töltötte 41. életévét. Az Úr áldja és tartsa meg köztünk nagyon sokáig. Este 6,oo órától családommal Kézdire mentünk ahol ez alkalommal János Csaba kovásznai lp. és a vele jött fiatalok szolgáltak. Alapigeként az 5Móz. 31,11-13 volt olvasva. 



Kérlek imádkozzatok a következő estékért is. Előre is köszönöm.


Nincsenek megjegyzések: