2010. február 23., kedd

Boldog az aki hitt ...

Február 20.-án este újból megtelt a Bükszádi imaterem hallgatókkal, amely alkalmon Győrfi Tóbiás baróti lp. és a vele jött fiatalok szolgáltak. Testvérünk a Mk. 5, 25-33 versei alapján hirdette az evangéliumot, ami alatt mennyei légkört tapasztaltunk meg.


Február 21.-én vasárnap délelőtt Bogyó Sándor testvéremmel Csíkszeredába mentünk és az előírt igék alapján szolgáltunk. Délben Lázár Ede testvérem családjánál voltunk, ahol Sándor több szakmai tanácsot kapott Ede testvéremtől aki management szaktanár az egyik csíki egyetemen, Sándor pedig végzős a Babes Bolyain ugyancsak management szakon. Lázár Ede testvér, aki a gyülekezet elöljárója is, most doktorál. Az Úr tegye sikeressé vizsgáit!
Este 6,oo órától családommal együtt Bükszádon voltunk, ahol a befejező alkalmon János Csaba kovásznai lp. testvérem a Lk. 18,9-14 alapján hívta az embereket megtérésre.


Az alkalom végén még jó ideig beszélgettünk a jelenlevőkkel. Volt aki töredelmesen imádkozott, és voltak akik kérték, hogy imádkozzunk értük, mert ők ott szeretnének lenni majd ahol az Úr Jézus van. Isten végezze el minden szívben ezt az Ő akarata szerint, hogy mindazok akik akik az igét hallották, üdvösségre jussanak!
Az alkalom után János Csaba testvéremmel és családjával együtt vacsoráztunk és beszélgettünk, amit röviddel éjfél után alig tudtunk félbehagyni. Legyen áldott az Úr ezért is!
Február 22.-én hétfőn este Csernátonban kezdtük el az evangélizációs hetet. Kelemen Sándor marosvásárhelyi lelkipásztor testvér volt a vendégünk, aki a Csel 16, 19-34 alapján az üdvösség elnyerésének feltételeiről beszélt.


Miklós Regina testvérnő bizonyságtétele most is olyan fiatalos és jó ízű volt mint mindig. Jelen voltak a szentgyörgyi fiatalok is, akik énekkel és bizonyságtétellel szolgáltak.

Szolgáló fiatalok a "kereszt" alatt

Kérünk imádkozzatok érettünk, hogy a tiszta ige győzedelmeskedjen az ebben a faluban élők életében, akik még nem ismerik Jézust, és azokéban is, akik téves evangélium áldozataiként ide oda csapódnak és hányódnak a lelki életben. Meg vagyok győződve, hogy Isten hatalmas arra, hogy ránk árassza kegyelmének minden áldását ezen a héten is! (2Kor. 9,8)

Nincsenek megjegyzések: