2009. szeptember 1., kedd

Bemerítés Csernátonban

Újból azt tapasztaltuk, hogy imát meghallgató Istenünk van, amiért áldjuk és magasztaljuk Őt. Augusztus 28.-án, pénteken este a csernátoni fiatalokkal az 1Tim. 2,1-4 alapján beszélgettünk és imádkoztunk. Először hálát adtunk Isten bennünket is elért kegyelméért, majd egymásárt is, majd könyörögtünk, hogy akarata menjen végbe sokak életében még ebből a faluból. "Aki azt akarja, hogy minden ember üdvözüljön és az igazság megismerésére eljusson."
Augusztus 29.-én, szombaton du érkezett haza Sámuel fiunk a Hargita Központból. Jól eső érzés töltött el, mivel ismét együtt volt a család. Este 11.oo körül érkezett meg hozzánk Székely Béla kiskapusi lelkipásztor.
Augusztus 30.-án, délelőtt a Lk. 15, 1-3; 8-10 alapján imádkoztunk, osztozva a csernátoni testvérek örömében és Istenhez közeledve a körzet testvériségével.

A fehérruhások: Fegyver gyöngyvér és Rákosi Alpár

A bemerítkezendők bizonyságtétele után Székely Béla lp. a 2Kir. 5,1-17 alapján hirdette Isten igéjét, amit a bemerítés, a kézrátétel és az úrvacsora követett.


Délután 3,30-tól bizonyságtevésekkel, köszöntésekkel folytattuk az alkalmat, majd vendégünk a 1Sám. 7,1-12 hirdette Isten igéjét.

Szentgyörgyi és csernátoni fiatalok énekelnek

Este 6,oo órától Szentgyörgyön is részt vettünk az istentiszteleten.
Az egész nap áldásáért Istent magasztaltuk ugyanakkor szeretnénk imádkozni a két fiatal tagért, hogy éljenek vigyázó és imádkozó életet, hogy az Úr megtarthassa őket.
Akik ismeritek őket, tegyétek ezt együtt velünk.

Nincsenek megjegyzések: