2008. július 25., péntek

Tini hét, felvételi, utazások, stb.

Tegnap este volt egy hete, hogy a gyülekezeti alkalom után feleségemmel és Jonatán fiunkkal a Hargita Keresztyén Központba indultunk, ahol János Csaba testvérékkel egy kilenc napos táborozáson vettünk részt.

A táborozó tinik és tanítók

Sok áldást adott az Úr a tinik között. A részletekről majd a János Csaba testvér (heti felelős) és a feleségem blogján olvashattok illetve láthattok majd többet.
Vasárnap délután Csíkszeredába voltam ahol jelen volt Magyarországról Papp Dániel berettyóújfalui lp. kedves feleségével Krisztinával és egy tuzséri házaspárral akik pont ezen a napon voltak hat éves házasok. Több szép éneket énekeltek kvartettbe a szolgálatok között. Bizonyságtevéssel szolgáltak a Bükszádiak és a többi vendégek is majd Papp Dániel a 3Móz. 26,13 verse alapján szolgált Isten igéjéből.
Hétfőn este haza kellett jöjjek mivel kedden itthon is el kellett rendezzek néhány sürgős tennivalót és délután Marosvásárhelyre utaztam mivel leányunk Eszter újból próbálkozott a gyógyszerészetire. Vendéglátóink Kelemen Sándor és napsugár voltak akik nagyon nagy és őszinte szeretettel fogadtak és nagyon jól éreztük magunkat náluk.
Szerda este a helyi gyülekezetben szolgáltam az 1Pt. 5,8-9 alapján. Akkor este találkoztam Érszőllősről Gombos Miklós gyülekezeti vénnel (aki Dániel fiát hozta felvételizni az orvosira) aki régi jó barátom, lelki testvérem aki hosszú ideig bűnvalló imatársam is volt. Nagyon jól esett újból találkozni és beszélgetni. Hajnali 3,oo óra körül lehetett az idő amikor azon gondolkodtunk, hogy jó lenne egy kicsit aludni is.
Csütörtökön útban hazafelé a Hargitáról felvettem családomat és haza jöttünk, mivel a pénteki nap folyamán Zilahra utazunk, ahonnan szombaton a Bertalan Tímea (Bertalan Péter ny. lp. leánya) és Módi Ruben menyegzőjén leszünk Szilágyszentkirályon.
Vasárnap délelőtt Berettyószéplakon este Érszőllősön szeretnénk lenni ha az Úr is jónak látja.
Az ezt követő néhány napot a bihari rokonok látogatására szánjuk.
Istennek hála minden áldásért amit adott az elmúlt hét alkalmaival és köszönök minden érettünk mondott imát. Az Úr meghallgatta azokat!
Kérlek tovább se feledkezzetek meg rólunk. Mindenkinek sok áldást az elkövetkező hétvégére!

Nincsenek megjegyzések: