2011. augusztus 23., kedd

Kedves alkalmak Isten részéről

Augusztus 14.-én, vasárnap délelőtt Krasznán szolgált Püsök Dániel a Torontói Gyülekezet lelkipásztora, aki családjával együtt szabadságát töltötte Erdélyben. Kedves emlékek frissültek fel találkozásunk alkalmával.


Ennek a vasárnapnak az estéjén nyolc személyt vettünk fel bemerítésre, akik szép vallástétellel tettek bizonyságot Megváltójukról a gyülekezet előtt.
Augusztus 18.-án, csütörtökön vendégeink voltak Dimény Attila tv. kedves családjával Izraelből és Miklós tv. családjával.

  
Augusztus 19-21 között három napos ifjúsági kirándulást szerveztünk Krasznától 18 km-re a csúcsa út mentén, aminek a témája "A lelki életben való növekedés" volt, a Kol 2,6-7 alapján. Pénteken a "Meggyökerezés" szombaton a "Tovább épülés", vasárnap pedig a "Megerősödés" témakörben voltak előadások, amiből a másodikat Dimény Attila testvér vállalta el és tartotta meg.



Vasárnap délután szabadtéri alkalmat szerveztünk ahova meghívtuk az egész gyülekezetet. Erre az istentiszteletre több mint százan jöttek el, ahol áldott időt töltöttünk az Úr jelenlétében. A Jn 15,1-8 alapján való szolgálat után nyolc személy tett bizonyságot személyes átéléseiről, megtapasztalásairól és a felolvasott igéből.




Közben sokat énekeltünk. Az alkalom után jó volt látni, hogyan beszélgetnek egymással a testvérek és a kicsi gyermekek is mennyire élvezik a szabadon való futkorászást. Voltak akik sétáltak, mások a fiatalokkal játszottak, míg az idősebbek örömmel figyelték mindazt ami körülöttük zajlik. Sajnálom azokat akik otthon maradtak, mert úgy láttam, hogy azok közül akik eljöttek, senki sem bánta meg, sőt... 
Minden Isten kezéből kapott áldásért az ÖVÉ legyen a hála és a dicsőség!

Nincsenek megjegyzések: