2010. december 4., szombat

December 4.-e, szombat

A mai nap folyamán hazajött a feleségem Szentgyörgyről, Eszter pedig visszament Marosvásárhelyre. A körzet gyülekezeteinek küldötteivel és néhány vasárnapi iskola tanítóval akiknek szintén találkozójuk volt, Egrespatakra mentünk az év végi missziókerületi (Mk) gyűlésre.
Az áhítaton Benedek Tibor (Nagyfalú) és Balla Béla (Perecsen) testvérek buzdítottak imára az 1Kor. 4,1-2 illetve az És. 62,6-7 alapján.
Ezt követően került sor a Mk vezetőségének soron levő tisztújítására. A következő négy évre a gyülekezetek küldöttei a következő testvéreket bízták meg:

1. Budai Lajos Mk.-i elnök
2. dr. Borzási István Mk.-i alelnök
3. dr. Kovács József Mk.-i titkár
4. Szücs Sándor Mk.-i pénztáros
5. Kiss Zoltán Mk.-i tanácstag
6. Módi Miklós Mk.-i tanácstag
7. Péter István Mk.-i tanácstag

A közgyűlés szavazata alapján a Zilahi Missziókerületet, a Romániai Magyar Baptista Gyülekezetek Szövetségének vezetőségében az első öt személy fogja képviselni. Kérlek imádkozzatok érettü(n)k.
Az alkalom utolsó részében dr. Borzási István a Csel. 20, 16-21 alapján az Úrnak való szolgálat HOGYAN-járól adott átfogó és hasznos tanítást.
Az egrespataki gyülekezet finom ebéd után bocsájtott bennünket földi otthonainkba. Vendégszeretetükért és áldozatkész szolgálatukért az Úr jutalmazza meg őket!

Nincsenek megjegyzések: