2010. november 30., kedd

Bemerítés és hálaadás

A vasárnapi napot ünneppé tette az Úr a Krasznai Gyülekezet és mindazok részére akik együtt örültek velünk és a menny angyalaival ezen a napon. Délelőtt hét személy vallotta meg hitét az újszövetségi bemerítésben is, mielőtt a gyülekezet előtt már bizonyságot tettek arról, hogy Jézus Krisztus megbocsájtotta bűneiket és gyermekeivé fogadta őket.

A fehér ruhások csoportjával

Imára Papp István (Ráton) és Hajas Tibor (Kraszna) buzdítottak

Igét hirdet Bodor Sándor lp.

Áld meg Urunk őket...

Délután hálát adtunk mindazért amit ebben az esztendőben Isten kegyelméből kaptunk. A szolgálatok (szavalatok, gyermekszolgálat, bizonyságtételek, ének- zeneszámok, igehirdetés) is mind erről szóltak.

A IV. gyerekcsoport szolgálata

Az ebéd és a vacsora alkalmával jól esett lelkipásztorommal Bodor testvérrel és feleségével felidézni azokat a régi szép és áldott alkalmakat, amit a múltban az Úrtól kaptunk a margittai körzetben. Hálás vagyok Istennek mindazért amit testvérem által adott az Úr nekem!
Imádságom, hogy az Úr áldja és tartsa meg az új tagokat, őrizze meg őket minden bűntől, újítsa meg a régi hívőket és adjon kegyelmet a megtérésre mindazoknak, akiknek erre Isten szerint is szükségük van, hogy Jézus Krisztus élő bizonyságai legyünk ott ahova Ő állított bennünket. Minden áldásért és szolgálatért egyedül az Úré legyen a dicsőség!

U. I. Ha valakit érdekel, a délelőtti alkalmat visszanézheti itt

1 megjegyzés:

iri írta...

Hala , hala , hala Urunknak!