2010. július 27., kedd

Krasznai nyár

Rohan az idő. Itt is gyorsan telnek a napok, hetek, hónapok, ... Már több mint egy hónapja, hogy krasznai lakosok vagyunk. Mivel nagy a gyülekezet, sok a tennivaló is. A beiktatás után az első gyülekezeti esemény július 17.-én Tencut Zoltán (végzős teol. hallg.) és Szabó Evódia (a krasznai gyül. tagja) menyegzője volt.




A következő héten kedves régi ismerőseink Tóth Gedeon (Margitta) és felesége (Fejér) Annamária (hajdani székelyföldi lakos) aranyos gyermekeikkel látogattak meg minket.




Rá néhány napra Bertha László testvéremék tértek be hozzánk Székelyföldre való utazásuk alkalmával. 



Július 24.-én délután olyan felhőszakadás volt a faluban, amire idős emberek is alig emlékeznek. Ennek következtében rövid idő alatt úgy megnőtt a tőlünk kb. 20 m-re levő patak, hogy a képen látható helyzet következett be. Sajnos volt olyan lakás is ahová bement a víz. Fiaimmal próbáltunk a szomszédoknak segíteni, majd a mi szennyvíz gödrünket és kutunkat ami szintén színültig megtelt. 




Holnaptól táborozni megyünk a gyülekezetből kb. 60 fiatallal hét napra Tuszára. Velünk jönnek Kémerről Pardi Félix testvérék 7 fiatallal. Kérlek imádkozzatok érettünk, hogy tegye az Úr áldottá ezt a táborozást és látogassa meg alkalmainkat megtérésekkel, megújulásokkal. 


Nincsenek megjegyzések: