2010. január 12., kedd

Bemerítés Csíkszeredán

Az imahét témája "Legyünk Istennek tetszők!" és azok igéi mély nyomot hagytak bennem és nagyon örülök ezeknek az alkalmaknak. Kívánom, hogy gyülekezeteink minden tagjának és hozzátartozójának az életében gyümölcsözzenek az elhangzott igék és gondolatok.
Január 10.-én vasárnap Csíkszeredába bemerítést tartottunk.


Az áhítat alkalmával Mezei Tamás a Zsolt. 36,6-10 alapján buzdított imára, akit Isten eszközként használt a fehérruhás megtérésében.


Az Istent dicsőítő éneklést Kui Enikő gitárral és Rákosi Ibolya billentyűs hangszerekkel kísérték.


Alkalmi igét a Csel. 16,11-15 alapján hirdettem, amiben arról beszéltem, hogy mi nem teszi ma sem az embereket boldoggá és melyek azok a dolgok amelyek igazán boldoggá tehetik a posztmodern korban élő embert. Marton Emília volt a fehérruhás, aki felett nemcsak a csíkszeredai gyülekezet és az ott jelenlevők, hanem a mennyországban is öröm volt.



Jó volt hallani megtérését és azt amit Isten elkezdett az életében. Kívánjuk, hogy az Úr tartsa meg és tegye jó bizonysággá illetve használja családi és baráti körében mások megtérésében.
A bemerítés után az új tagot többen is köszöntötték a gyülekezetből: Lázár Annácska és társa, Lázár Ede és Kui Bálint a gyül. elöljárói, Tódor Ida, Mezei Tamás és Mezei Ödön.
A köszöntések között néhány éneket énekeltünk Rákosi Árpáddal, Ibolyával (Csernáton) és Sámuel fiammal.


Az alkalom végén a Csíkszeredai Gyülekezet szeretet vendégségre marasztalt minden jelenlevőt, ahol nagyon finom ebéddel láttak el bennünket.
Este 6,oo órára Bükszádra mentünk ahol Rákosi Árpád testvérrel szolgáltunk.
Áldásokban gazdag napunk volt, amiért mennyei Atyánknak adjuk a dicsőséget.

Nincsenek megjegyzések: