2012. augusztus 30., csütörtök

Az utóbbi hetekről röviden

Augusztus 5-én az aratásért adtunk hálát itthon Krasznán. Úgy délelőtt mint délután Frank Róbert és Giricz László tv-ek szolgáltak Magyarországról. Lelket felemelőek voltak a bizonyságtételek és az énekkar aratásról szóló énekei. Sajnáljuk, hogy internet hiány miatt ezen a napon nem lehetett élő közvetítés! (Képek később...)
Augusztus 6-12 között 52 helyi fiatallal a Hargitán voltunk, ahol velünk együtt 142 fiatal táborozott "Az Isten tábora ez!" mottóval. Ezzel párhuzamosan gyermekhét, tinihét és mozgássérültek hete is volt, akikkel együtt  több mint 280 személy táborozott ezen a héten. Mozgalmas és izgalmas hetünk volt a szó szoros értelmében is. Jól esett együtt imádkozni a megtérni és megújulni vágyókkal, akiket az Úr tartson meg az Ő kegyelmében. A délelőtti előadások és az esti evangélizációk alkalmával Isten igéjével id. Veress Ernő, id. Máté Zoltán, Deák Zsolt, Borzási Pál, Kiss Ottó, Kelemen J. Sándor és Kiss Zoltán szolgáltak. Az Úr áldását kívánjuk Joó Zoltán és Erika életére akik jelenleg a tábort és az ott levő alkalmakat igazgatják.

Krasznai táborozók

Az azt következő héten 13-19 között Kovásznán voltunk a feleségemmel egy néhány napos fizioterápiás kezelésen. Ez idő alatt többször találkoztunk János Csaba testvérrel és kedves családjával úgy otthonukban mint a gyülekezetben. Különösen jót tett nekünk a mofetta (98%-os tiszta széndioxid és radon gáz) kezelés. 

János Csabával (Sepsiszentgyörgyön)

Ezen a héten Kovásznán, Csernátonban és Kézdivásárhelyen is meglátogattuk a gyülekezetet és szolgáltunk a testvérek között. 
Augusztus 20-24 között részt vettünk a lelkipásztor családok hetén is, ahol a szolgálatok mellett jó volt együtt imádkozni gyülekezeteink és a lelkipásztori közösség megújulásért.

Lelkipásztorok és családjaik a Hargitán

Augusztus 26-án Sepsiszentgyörgyön voltunk ahol megalakulásának 100. évfordulójára emlékezett a gyülekezet. Sok ismerős arc, rengeteg kedves emlék, stb. Mindenért Istené legyen a dicsőség!

Néhány kép erről az alkalomról...

A jubiláló gyülekezet

Dél előtt Máté Miklós lp. hirdetett igét

Délutáni alkalom: Hogyan tovább...?!

Feleségem szolgálata

A kvartett énekli: Nincsen oly hű barát mint Jézus...

A jubileum szolgálattevői

Együtt is emlékeztünk...

A Sepsiszentgyörgyi Gyülekezet lelkipásztorai 1978-2012 között

"Álljatok az utakra, és nézzetek szét, és kérdezősködjetek a régi ösvények felől, melyik a jó út, és azon járjatok, hogy nyugodalmat találjatok a ti lelketeknek!"
Jer 6,16

Nincsenek megjegyzések: