2011. május 3., kedd

Kirándulás és anyáknapja

Nem emlékszek, hogy valaha is áprilisban majálisoztunk volna, de hát ilyen is van...

Április 30.-ára kirándulást szerveztünk a fiatalokkal, amely alkalomra meghívtuk a perecseni ifiket is lelkipásztorukkal, dr. Borzási István testvérrel és családjával együtt, akik 37-en voltak. Ezen az alkalmon vendégünk volt még Kiss Lehel szamosújvári lelkipásztor a feleségével. Összesen 93-an voltunk.

Miután kiértünk és letelepedtünk, énekeltünk néhány éneket majd Kiss Lehel lp. a Jn. 5,7 alapján buzdított imára. Ezután szabad foglalkozás következett. Az étkezés után dr. Borzási István lp. az Én. én. 2 része alapján szólt a tavasz érkezésének következményeiről, aminek láthatóvá kell lennie a megtért fiatal életében is. Ekkor már csepergett az eső és hideg szél fújt, úgyhogy elindultunk haza, de mire a faluhoz értünk kezdett csendesedni az eső és mivel a fiatalok visszafordultak, mi is visszamentünk. Hamar a nap is előbújt és olyan melegen sütött, hogy hamar felszáradt a fű és folytatódott a játék, amit 7,oo óra után alig akartak félbehagyni.



Vasárnap anyák napját tartottunk a krasznai gyülekezetben. Délelőtt és este Kiss Lehel lp. szolgált a 2Kir. 4,1-7 illetve az És 66,13-14 alapján. A délutáni alkalommal többek között öt vasárnapi iskolás csoport is szolgált.



Hála az Úrnak az édesanyákért és mindazokért az áldásokért amit ezeken a napokon az igén keresztül kaptunk a mi szerető mennyei Atyánktól.

Övé a dicsőség!


Nincsenek megjegyzések: